top of page

di 26 sep

|

Sport- en Evenementencomplex Merwestein

Workshop stress: de invloed van stress op je lijf!

Stress! Wie heeft het tegenwoordig niet? Je relatie, je werk, drukke agenda, kinderen of gewoon teveel hooi op je vork geven je stress! Als die stress kortdurend is, is dat geen probleem. Wel als het langer duurt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop stress: de invloed van stress op je lijf!
Workshop stress: de invloed van stress op je lijf!

Tijd en locatie

26 sep 2023, 20:00 – 21:00

Sport- en Evenementencomplex Merwestein, Merweplein 1, 3432 GN Nieuwegein, Nederland

Over het traject

Stress! Wie heeft het tegenwoordig niet?

Je relatie, je werk, drukke agenda, kinderen of gewoon teveel hooi op je vork geven je stress! Als die stress kortdurend is, is dat geen probleem. Wel als het langer duurt.

Gelukkig is er iets wat jou duidelijke signalen geeft dat het genoeg is geweest: je lijf! Herken je dat, dat je last hebt van gespannen spieren of een stijve nek? Of dat je in tijden van stress alleen maar zin hebt in lekkers en ongezonde voeding?

Maar hoe komt dat en wat gebeurd er nou eigenlijk in je lijf als je stress hebt? Kan de juiste voeding, mindset of lichaamsbeweging dit oplossen of je in ieder geval ondersteunen?

Dit en nog veel meer komt aan bod in de workshop ‘de invloed van stress op je lijf"

Natuurlijk kunnen wij jou stress niet wegnemen, maar we kunnen je met deze workshop wel meer inzicht geven in wat stress met je lijf doet! Ook krijg je van ons praktische tips en advies om jezelf zo goed mogelijk te ondersteunen in stressvolle situaties.

Wie zijn wij?

Stephanie van der Kreeft

Stephanie is Orthomoleculair voedingsadviseur, en heeft haar eigen praktjk ‘Way of Lijf’ welke gevestigd is in Nieuwegein (waaronder bij De Mix!).

Hierin focust zij zich onderwerpen als overgewicht en insulineresistentie. Stephanie biedt begeleiding bij voedingstrajecten voor afvallen, en wekelijk neemt ze MINI Health Checks af.

De MINI Health Check is een gezondheidscheck waarbij belangrijke waardes als cholesterol, bloedsuiker en visceraal vet gemeten worden! Een ‘must do’ als jij meer inzicht wil hebben in je gezondheid en gericht aan de slag wil om deze te verbeteren!

Naast haar eigen praktijk geeft Stephanie workshops en Masterclasses over voeding en leefstijl, en is zij werkzaam voor diverse vitaliteitsorganisaties.

Volg Stephanie op Instagram: way_of_lijf of bezoek haar website www.wayoflijf.nl

Jerry Boumeester

Jerry is een personal trainer en online coach en geeft zijn fysieke trainingen bij DeMix in Nieuwegein onder de naam van JB-Coaching.

Jerry focust zich voornamelijk op overgewicht en het aankomen in spiermassa waarin het aanleren van een gezondere levensstijl een rode draad in het proces is. Het opbouwen van een goede relatie met voeding staat daarom ook centraal tijdens een van zijn coachtrajecten.

Zowel de personal trainingen als de online coachtrajecten bieden voldoende informatie en ondersteuning om jouw doel op een zo efficiënt mogelijke en leuke manier te kunnen behalen. Ga aan de slag met de onderwerpen over voeding, training en mindset en ervaar binnen 4 weken al zichtbaar resultaat!

Naast zijn personal training en online coaching geeft Jerry ook workshops over voeding, leefstijl en techniektrainingen.

Volg Jerry op Instagram: JerryBoumeester of bezoek zijn website www.jerryboumeestercoaching.nl

Tickets

  • De invloed van stress

    € 9,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit traject

bottom of page